Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Kwaliteit: je moet er hard voor werken

Het team van onze school werk hard en is enthousiast om de kwaliteit van het onderwijs goed

te houden. Dit gebeurt door individuele inzet en door samenwerking. Goed overleg is daarbij belangrijk .

Elk jaar bekijkt het team wat er op de onderwijskundige planning komt en wat dan het belangrijkste is om ( verder) te ontwikkelen. We kijken daarbij ook naar de resultaten van ons onderwijs en andere data zoals de mening van ouders door de ouderenquêtes.

Onderwijs is voortdurend in beweging en er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. Daarom is het belangrijkom om oog te hebben voor verbetertrajecten en ontwikkelpunten.

Nascholing van temleden hoort daar ook bij. Teamleden bezoeken regelmatig studiedagen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Er zijn ook teamleden die zich specialiseren op bepaalde vakgebieden.

 

Wij zorgen ervoor dat ons onderwijs van goede kwaliteit is en blijft. Daarom hanteren wij een systeem van kwaliteitszorg waarbij we ons baseren op tevredenheidsonderzoeken bij ouders, kinderen en medewerkers. Wij werken cyclisch aan onze kwaliteit.

Ook de normen die de onderwijsinspectie hanteert en de eisen die Viviani stelt aan goed onderwijs in haar scholen zijn belangrijk in onze zorg om kwaliteit.

Media
  • kwaliteitszorg.png