Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Verlof aanvragen

Alle kinderen vanaf 5 jaar vallen in Nederland onder de leerplichtwet. Enkel in uitzonderlijke gevallen mag de directeur van de school verlof verlenen. Deze gebeurtenissen staan nauwkeurig beschreven op de website van de onderwijsinspectie
 

Verlof aanvragen, hoe werkt dat?

Als u extra verlof wilt aanvragen dan kunt u dit doen bij één van de directeuren. In de staander bij de keuken vindt u formulieren waarmee u het verlof kunt aanvragen. Via deze link kunt het formulier ook zelf downloaden. Verlofaanvraag Anker.pdf   Deze aanvraag kunt u mailen naar anker@viviani.nl of u geeft deze  aan de directeur of de leerkracht. U krijgt zo snel mogelijk antwoord. In geval van toestemming krijgt de leerkracht dit ook van de directeur te horen.

Vanzelfsprekend zijn er situaties (bijvoorbeeld een sterfgeval) waarbij het nodig is dat u ‘mondeling’ verlof aanvraagt. In dat geval geldt bovenstaande procedure niet.
 

Absentie

Als een kind door ziekte of andere redenen niet op school kan komen, dan horen we dat graag voor 8.30 uur van de ouders. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0591-630597. Nog handiger is het om een parrobericht aan de leerkracht te sturen! Mocht er geen bericht zijn gekomen, dan nemen we contact op met het gezin, om na te gaan waar het kind is.